torsdag den 5. juni 2014

Johnny-edition

I anledning af min imaginære kæreste Johnny Depps fødselsdag vil jeg her præsentere ti film med min baby. 

1. Pirates of the Caribien - den sorte forbandelse (2003). Alle kom til at kende og elske Johnny i rollen som Jack Sparrow. Depp havde utrolig mange ideer til sin rolle. For eksempel syntes Depp, at Jack skulle være bange for peber og kulde i det hele taget. Derudover mente Depp, at Jack skulle mangle sin næse og have en masse guldtænder. Det var ikke alle ideerne, som Disney var vilde med.


2. What's eating Gilbert Grape (1993). Her spiller Johnny overfor en ung og usandsynlig talentfuld Leonardo DiCaprio. Depp har udtalt, at miljøet i filmen mindede ham om hans egen opvækst i Kentucky.


3. A Nightmare on Elm Street (1984). Her er Johnny ung, men stadig smuk med 80'er frits. Dette blev Depps debutfilm. Filmen blev skudt på kun 30 dage, og på grund af filmens succes blev New Line Cinema reddet fra at gå bankeråt.


4. Sleepy Hollow (1999). En Tim Burton film om den hovedløse rytter. Depp adopterede efterfølgende hesten fra filmen, da han hørte, at den ellers skulle aflives.


5. Blow (2001). Her spiller Depp den notoriske narkokonge George Jung. Faktisk så besøgte Depp den virkelige George Jung i fængslet, for at forberede sig på rollen. Og til dem der undrer sig over, hvad skuespillerne egentlig sniffer, når det skal ligne, at de sniffer Coke, kan jeg orientere om, at i denne film brugte de mælkepulver.


6. From Hell (2001). Depp skulle efter sigende være helt besat af Jack the Ripper. Måske det var derfor, han tog imod rollen som Abberline i denne thriller.


7. Finding Neverland (2004). Historien bag eventyret om Peter Pan. Jim Carrey blev også overvejet til at spille Depps rolle i denne film, og selvom jeg også tror, han kunne have gjort det godt, er jeg glad for den rolige, underspillede præstation Johnny Depp leverer til rollen.


8. Libertiner (2004). I denne film er Johnny indbegrebet af et usympatisk menneske. Men stadig gudesmuk... Måske lige indtil han bliver syg.


9. Secret Window (2004). Lækker psykologisk thriller, som klart kan anbefales, hvis man ikke har set den. Instruktøren af denne film David Koepp har faktisk fødselsdag samme dag som Johnny, så tillykke til ham også.


10. Edward Scissorhands (1990). Denne film blev begyndelsen på et langt samarbejde og venskab med instruktøren Tim Burton. Derudover var dette filmen, hvor Johnny mødte Winona Ryder, som han efterfølgende blev kærester med. Han fik endda lavet en tatovering på armen, hvor der stod "Winona forever", som han efter bruddet med hende har fået lavet om til "Wino forever".Ikke nok med at han er gudesmuk, han er også fantastisk dygtig. Så nyd hans film, og send den dejlige mand en tanke i dag på hans fødselsdag. Det vil jeg i hvert fald gøre.

Xoxo The filmexpert-wannabe 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar