torsdag den 6. februar 2014

Skuespillerpræstationer i særklasse

Anmeldelse af "Dallas Buyers Club"(2014), instrueret af Jean-Marc Vallee. Matthew McConughey har hovedrollen og han spiller blandt andre overfor Jennifer Garner og Jared Leto.


Ron Woodroof lever et ægte drengerøvsliv med rodeo, masser af kvinder og alkohol, men da han får konstateret AIDS ændrer alt dette sig. Han konfronteres med en verden af homoseksuelle og må kæmpe mod systemet, pengeproblemer og fordomme.


Allerede ud fra billederne er det tydeligt, hvor fantastiske transformationer både McConughey og Leto har gennemgået for deres roller i denne film. De er næsten ugenkendelige i disse roller. Men ikke kun deres udseende er imponerende - det er deres skuespil også. Jeg er dybt imponeret over dem begge(de er begge nominerede til en Oscar for deres roller i denne film i år, læs mere under "Før Oscar-edition" her på bloggen).
Filmens historie er samtidig rigtig interessant. Det er virkelig en seværdig film, som jeg varmt vil anbefale alle at få set. Endnu en gang ser vi McConughey i en interessant rolle og hatten af for at hans ellers vedholdende forfængelighed her er blevet sat til side. Hvis du umiddelbart sidder og tænker; hvem er det nu lige Jared Leto er så har jeg lavet et lille billede herunder, hvor du kan se hans utrolige forvandling!


"Dallas Buyers Club" er en helt igennem rørende film, som vil efterlade dig med en klump i halsen samt troen på at der eksisterer mennesker som bare nægter at give op uden kamp. Filmen får 5 ud af 6 stjerner herfra. *****(you know)

Xoxo The filmexpert-wannabeIngen kommentarer:

Send en kommentar