lørdag den 12. oktober 2013

Endelig en god toer

Så er det for nogle efterårsferien og biograferne bugner af familiefilm. Op til alle ferier eller helligdage dukker der altid masser af film op til at familien sammen kan tage i biffen, men ofte er disse film ikke meget værd. Men jeg har fundet en I sagtens kan tage ind og se og som hele familien vil holde af(tror jeg). Anmeldelse af "Monsters University"(2013).


"Monsters University" er forhistorien til "Monsters, Inc."(2001) og handler om Mike Wazowski som siden han var barn har drømt om at blive en skræmmer. Han har derfor forberedt sig gennem sin skolegang på at starte på universitetet. Her møder han James P. Sullivan, bedre kendt som Sulley. De to starter bestemt ikke ud som venner. Mike er en "straight a's"-elev mens Sulley er fantastisk i praksis. Altså har de hver især den egenskab som den anden mangler. De to bliver rivaler og det kommer så vidt at de begge blive bortvist fra universitetet. Men Mike giver ikke så let op..."Monsters, Inc" var en herlig animationsfilm og derfor var jeg også ekstra forbeholden i forhold til 2'eren, men jeg synes faktisk "monsters University" holder. Hvis man kunne lide 1'eren vil man højst sandsynligt også kunne lide 2'eren og man kan faktisk også godt se 2'eren uden at have set 1'eren. "Monsters, Inc" er stærkere i historien, men det er ikke nogen dårlig historie "Monsters University" disker op med. Mike Wazowski er stadig sjov og det er Sulley også. Også mange af de nye karakterer 
er rigtig fine så der er god grund til at tage familien med i biografen og se "Monsters University". Rigtig go fornøjelse og god efterårsferie!


Jeg giver "Monsters University" 4 ud af 6 stjerner ****(you know)

Xoxo The filmexpert-wannabe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar