mandag den 28. oktober 2013

Animation som vi kender det

Anmeldelse af "Turbo"(2013) som kan opleves i 3D


"Turbo" er på ingen måder overraskende. Hvis du har set "Cars"(2006) eller "Bee Movie"(2007) så har du næsten også set "Turbo". "Turbo" handler om en snegl som drømmer om at blive en racer-snegl. Selvom alle mener at det er forkert at drømme om at blive en racer-snegl, når man er en snegl, så stopper det ikke Turbo. Han nægter at tro på at det eneste han kan opnå i livet er at forblive en have-snegl. Han drømmer stort og han kommer også til at opleve mere end en almindelig snegl ville gøre.


"Turbo" er som sagt alt andet end original. Det er åbenbart populært med denne slags animationsfilm for tiden. Det er naturligvis en skam at alle animationsfilm ligner hinanden for tiden for "Turbo" er egentlig slet ikke så dårlig. Den kommer dog til at stå i skyggen af alle de andre i samme genre og man kommer til at tænke; kom nu med et nyt koncept!! Alligevel er filmen sjov og til tider original i replikker og referencer. Eksempelvis er det sjovt når Turbo bliver lavet om til en turbo-snegl ved hjælp af stærke referencer til Spiderman-filmene. Her ser man, hvordan mutationen sker gennem de røde blodceller(eller hvad det nu er). Disse referencer fungerer.


"Turbo" er alt for amerikansk i sin "du-kan-blive-hvad-du-vil" og sin gengivelse af SÅ mange andre animationsfilm, men den er stadig sjov og sød.

"Turbo" får 3 ud af 6 stjerner fra mig: ***(=stjerner) 

Xoxo The filmexpert-wannabe
Ingen kommentarer:

Send en kommentar