tirsdag den 8. oktober 2013

Spændende historie - kedelig film

Anmeldelse af "Jobs"(2013) med Ashton Kutcher i hovedrollen som Steve Jobs - skaberen af Apple.


Vennerne Steve Jobs og Steve Wozniak skaber i 70'erne den første personlige computer sammen i en garage. Egentlig ville de blot imponere andre i det teknologiske miljø(man kan godt høre jeg ikke er synderlig computer-skarp), men Jobs stopper ikke her. han begynder at lede efter investorer og inden længe er de to venner blevet mangemillionære. Steve Jobs er dog ikke nogen helt almindelig mand og han er svær at gøre tilfreds.

Ashton Kutcher er ofte en misforstået skuespiller. Han forbindes med mange dårlige film, men det betyder ikke at han ikke kan være dygtig. Se eksempelvis "The Butterfly Effect"(2004) og se ikke "Just Married"(2003). I "Jobs" er Kutcher genial! Han har virkelig læst på lektien og gør det utrolig godt. Ikke nok med at han ligner Steve Jobs, han taler også som ham og bevæger sig som ham. Se Bare ligheden mellem Ashton Kutcher som Steve Jobs og den virkelige Steve Jobs.


Desværre er "Jobs" bare kedelig, utrolig kedelig. Det er ellers en spændende livshistorie Steve Jobs havde og jeg synes også hans excentriske og særegne natur havde masser af grobund for en spændende film om hans liv, men det leverer "Jobs" desværre ikke. Fedt at Ashton Kutcher gør det godt, men ærgerligt at filmen ikke lever op til hans store arbejde.

Zzzzzz...

Jeg giver "Jobs" 2 ud af 6 stjerner og de gives til Kutcher **(stadig stjerner)

Xoxo The Filmexpert-wannabeIngen kommentarer:

Send en kommentar